Easel-tunnetaitovalmennus tunnetaitojen harjoitteluun työnohjauksen keinoin, omien tunteiden hallintaan, lapselle tai nuorelle:

 

Käytän työssäni pääasiassa Easel-työmuotoa.

 

Easel-työn tavoitteena on lisätä asiakkaan:

 - itsetuntemusta

- itsehallintaa

- sosiaalista tilannetajua

- ihmissuhdetaitoja

- vastuullista päätöksentekoa

 

Tunnetaitojen harjoittelun myötä tunteiden ymmärrys, hallinta ja vuorovaikutustaidot kehittyvät.

 

Puhelinvalmennus:

 

Olen tehnyt ratsastusvalmennusta työkseni jo 25 vuotta ja tunnetaitovalmennustakin melkein 10 vuotta. Työnohjaajaksi valmistun tänä keväänä (EASEL Coach). Valmennuksessa autan sinua löytämään ja käyttämään omaa itsetuntemustasi, tunnetaitojasi ja voimavarojasi, jotta voit saavuttaa omat tavoitteesi, löytää vastauksia hevosteluusi tai elämääsi eri tilanteisiin tallilla tai muualla.

 

Valmennuksessa tilanteita tarkastellaan tunnetaitovalmennuksen näkökulmasta, ratkaisukeskeisesti ja pyritään löytämään keinot ratkaista ongelmia, selvitä haasteista ja saavuttaa omia tavoitteita.

 

Jokainen valmennussuhde on omanlaisensa. Joskus valmennus käsittelee hyvinkin konkreettisia asioita ja joskus tutkimme syvällisiä tunne-elämän lukkoja. Ratsastuspelko, kilpailu- tai suoritusjännitys, raskas talli-ilmapiiri ja sen kanssa suoriutuminen, henkisen yhteyden löytäminen eläimen kanssa, itseluottamus ja luottamus hevoseen ja itseen, hevosalan työnohjaus, omien rajojen löytäminen ja niiden toteuttaminen sekä eläinten että ihmisten kanssa – tässä muutamia aiheita esimerkiksi.​

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus purkaa elämääsi ja hevosiin liittyviä asioita neutraalissa ilmapiirissä. Joskus olemme itse liian lähellä ongelmaamme, emmekä enää siksi kykene näkemään ratkaisua. Oikean ratkaisun löytäminen on etenkin vaikeaa silloin, kun muut yrittävät auttaa neuvomalla. Neuvojat tarkoittavat kyllä hyvää, mutta vain sinä voit tietää itsellesi sopivat ratkaisut. Siksi valmentajana en anna neuvoja, sillä tiedän, että avaimet oman elämäsi lukkoihin ovat vain sinulla. Autan sinua löytämään nämä avaimet kirkastamalla asioita ja tilanteita aktiivisen kuuntelemisen, kyselemisen ja joskus myös kokemuksellisten harjoitusten kautta. Jos kuitenkin kaipaat ihan konkreettista apua, voin suositella ammattilaisia, joilta saat avun siihen mitä sitä tarvitset.

 

Valmennuksessa kuuntelen sinua aktiivisesti, sillä tarkoituksena on antaa sinulle tukea ja selkeyttä elämääsi tai hevosteluusi. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai videopuhelun avulla.

Ensimmäinen valmennus kestää yleensä noin 60-90 minuuttia, mutta sen jälkeen valmennukset ovat 60 min. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai netissä Skype, Zoom, Teams tai Facebook Messengerin avulla. Nämä ohjelmat saa helposti ladattua tietokoneelle tai älypuhelimeen. 

 

Suosittelen valmennuspaketiksi on kolmen kerran sarjaa, jonka voi käyttää puolen vuoden aikana kuinka nopeasti tai hitaasti tahansa. Joillekin kolme kertaa riittää selvittämään akuutimmat asiat, mutta monet palaavat valmennukseeni yhä uudelleen. Sinä päätät itse, milloin sinulla on tarve valmennukselle eli kuinka usein valmennus tapahtuu ja miten pitkä valmennussuhde on. Jotkut haluavat tavata viikoittain ja toisille käy kerran kuussa parhaiten. Jokainen on tässäkin suhteessa yksilö. Valmennuksien välillä olemme yhteydessä myös tarvittaessa pikakysymysten tiimoilta sähköpostitse tai Messengerin kautta ilman lisämaksua. 

 

Tulitpa valmennukseen mistä syystä tahansa, tunnetaitovalmennus on avain kokonaisvaltaisesti parempaan elämään! 

HINNASTO:

 

Työnohjaus:

Yksilöohjaus 100e/h (sis. alv. 24%)

Ryhmäohjaus 150e/h, minimi 2h. (sis.alv. 24%)

 

 

 

Ratsastus- ja hevosteluasiakkaiden yksilöohjaus:

Yksi valmennuskerta           60 e (sis. alv 24%)

3 x paketti                          165 e (sis. alv 24%)

6 x paketti                          300 e (sis. alv 24%)

 

 

Lisätietoa Easel-työmuodosta: www.easeltraining.fi

 

Mikäli haluat harjoitella yllä olevia asioita henkilökohtaisesti tai työyhteisösi kanssa tai koet,

että lapsellesi voisi olla näiden asioiden harjoittelusta hyötyä, ota yhteyttä.

sanna.hukkanen@meili.fi

 

Muut hinnat löytyvät hinnastosta.

 

 

Asiakaspalautetta:

 

Työnohjauksesta:

 

"Työnohjauksessa sain hyviä ajatuksia, miten toimia esimiehenä. Keskustelimme myös palautteen antamisesta ja sain apuja asioiden puheeksiottamiseen. Ohjauksessa sain tietoa siitä, mikä on työssäni olennaista ja miten voin vaikuttaa omaan ajankäyttööni. Koin työnohjauksen hyödyllisenä muuttuneen työnkuvani takia. 

Sinulla on hyvä ja rauhallinen tyyli pitää työnohjausta. Ohjaustuokiot olivat itselle mukavia, eivät yhtään "pakollisen" tuntuisia tai epämieluisia."

 Maria Röntynen, Himaharju Oy

 

 

"Olen keskustellut myt kanssasi kolme kertaa työnohjauksen parissa ja olen ollut tyytyväinen. Olet mahdollistanut asioiden tarkastelun eri perspektiivistä, jota ei aina itse tule ajateltua. Osaat myös ohjata keskustelun takaisin aiheeseen, jos olen itse lähtenyt rönsyilemaan. Lisäksi arvostan kokemustasi itsenäisenä yrittäjänä ja oletkin siltä osi hyvä esimerkki. Pystyt hahmottamaan itsenäisen tien ja kokemuksesi itsenäisen yrittäjyyden parissa on ollut pitkä. Kruununa se, että toiminta on ollut kannattavaa ja sinulle leipätyö." 

Päivi Virkkunen, taiteilija 

 

 

 

Perhekotinuoren sanat kesken työskentelyn:

"Sinä olet tosi viisas. Miten sinä voit tietää noin paljon hevosista?"

 

 

Suora suullinen palaute asiakkaalta muun keskustelun lomassa:

"Yksi syy yhteistyömme jatkuvuuteen on se, että sinä olet lapsillemme ihmisen kuva."

 

Perhekotinuoren palaute työskentelyn aikana:

"Voi kunpa kaikkien aikuisten kanssa olisi yhtä helppoa puhua kuin sinun kanssasi!"

 

Sivun alkuun

Peltolan tila

Ameriikantie 244

74200 Vieremä

 

Sanna Hukkanen 0400 907 151

sanna.hukkanen@meili.fi

 

Jari Hukkanen 0400 894 885

jari.hukkanen@meili.fi